Connecticut on miljoonia dollareita vuokra-apua saatavilla vuokralaisille, jotka ansaitsevat jopa tai alle 80% alueen mediaanituloista ja olivat taloudellisesti vaikuttaa pandemian.

Yhdysvaltain valtiovarainministeriö jakoi tammikuussa rahaa jokaiselle osavaltiolle sekä tietyille kelpoisuusehdot täyttäville kunnille.

Connecticut sai tällä kierroksella noin 235,9 miljoonaa dollaria hätävuokrausapua. Valtio nimesi ohjelmansa Unitectiksi, ja se alkoi maaliskuussa.

Kotitaloutta kohden on tarjolla jopa 15 000 dollarin vuokra ja 1 500 dollarin Sähköapu. Sillä rahalla voidaan kattaa jopa 12 kuukauden takavuokrat ja enintään kolmen kuukauden tulevat vuokrat. Apua voidaan soveltaa vain vuokra-ja sähkömaksuihin-ei Lemmikkieläin -, pysäköinti -, myöhästymis-tai muihin maksuihin.

Tämä ohjelma käsittelee kohonnut tarve jälkeen määräyksen Yhdysvaltain korkein oikeus myöhään viime kuussa, joka mahdollisti häätöjä uudelleen jälkeen kuukauden pitkä liittovaltion kielto häätöjä ei makseta vuokraa. Centers for Disease Control and Prevention asetti täyttävän häädön kiellon syyskuussa 2020.

Hearst Connecticut Media Group keskusteli asumisen asiantuntijoiden ja valtion virkamiesten kanssa ja tarkasteli ohjelman ohjeita kootakseen listan 10 asiasta, jotka sinun on tiedettävä, kun haet vuokra-apua.

1. Sovellukset ovat saatavilla vain verkossa.
Täyttääksesi hakemuksen, sinun täytyy käyttää linkkiä UniteCT verkkosivuilla. Tarvitset myös sähköpostiosoitteen.

Jos sinulla ei ole pääsyä Internetiin tai teknologiaa, jonka avulla voit kirjautua portaaliin, voit mennä johonkin 16 resurssikeskuksista ympäri osavaltiota apua. Unitectilla on myös bussi, joka kiertää Connecticutia joka arkipäivä ja joka toinen lauantai järjestämässä tapahtumia, joiden aikana asukkaat voivat hakea vuokra-apua. Aikataulu on saatavilla verkossa, Unitecin johtaja Dawn Parker sanoi.

 

2. Tarvitset dokumentaatiota moniin sovelluksen osiin.
Monet sovelluksen osat vaativat dokumentointia. Useimpien vuokralaisten on toimitettava kopio vuokrasopimuksestaan, todiste tuloista, henkilöllisyystodistukset ja todisteet taloudellisista vaikeuksista, muiden asiakirjojen joukossa. Connecticut ei salli vuokralaisten itse todistaa monia osia hakemuksen ja käyttää päteviä väestönlaskenta traktaatteja todistaa tuloja monissa tapauksissa.

Vuokranantajien on myös ladattava henkilöllisyytensä, W9, vuokrasopimus, vuokrarästien dokumentointi ja todiste omistuksesta, Parker sanoi.

3. Asumisneuvojat ovat käytettävissä apuna.
Unitect Mobile Bus Resources-ja resource-keskusten lisäksi Unitectilla on henkilökuntaa, joka auttaa asukkaita täyttämään hakemuksensa ja vastaamaan kysymyksiin.

Henkilökunnan tavoittaa numerosta 1-844-864-8328. Teknistä apua varten voit lähettää kuvakaappauksen ongelmasta osoitteeseen [email protected] UniteCT-sivuston mukaan.

4. Vuokranantajien ei tarvitse pienentää velkasummaa.
Ohjelman alussa vuokranantajien piti vähentää vuokravelkoja 15 prosenttia osallistuakseen. Saatuaan palautetta vuokranantajilta valtion virkamiehet poistivat tämän vaatimuksen.

Rahat kattavat nyt enintään 12 kuukauden takavuokran ja enintään kolmen kuukauden tulevat vuokrat. Myöhästymismaksuja ei lasketa mukaan, Parker sanoi.

5. Jos vuokranantaja ei halua osallistua, vuokralaisilla on vaihtoehtoja.
Hakuprosessi vaatii panosta sekä vuokralaisilta että vuokranantajilta. Jotkut vuokralaiset ovat ilmoittaneet, että vuokranantajat eivät halua osallistua, Connecticut Fair Housing Centerin henkilöstöasianajaja Pamela Heller sanoi.

UniteCT yrittää tehdä yhteistyötä vuokranantajien kanssa, jotka eivät halua osallistua ohjelmaan. Henkilökunta soittaa vuokranantajalle ja yrittää ratkaista ongelman.

Jos se ei onnistu, UniteCT yrittää auttaa häätöjen ehkäisyohjelmilla ja kuntalaisten yhdistämisellä palveluihin. Jos vuokralaiset löytävät uuden asunnon, UniteCT maksaa käsirahan ja jopa kolmen kuukauden vuokran, Parker sanoi.

6. Maahanmuuttajat voivat hakea ilman, että heidän tarvitsee tehdä papereitaan verkossa.
Maahanmuuttajille, jotka eivät välttämättä halua toimittaa papereitaan verkossa, UniteCT on tehnyt yhteistyötä Connecticut Institute for Refugees and Immigrants-järjestön kanssa. Vuokralaiset voivat ottaa yhteyttä instituuttiin täyttääkseen hakemuksen, kerrotaan instituutin verkkosivuilla.

7. Hakutilanne kannattaa tarkistaa.
Heller työskentelee usein ihmisten kanssa, jotka yrittävät saada vuokra-apua. Heller neuvoo, että vuokratukea hakevat vuokralaiset tarkistavat hakemustensa statukset usein.

”Täytyy pysyä tilanteen tasalla”, Heller sanoi. ”Et voi vain jättää asiakirjoja ja odottaa. Lue kaikki sähköpostit, kommunikoida heidän kanssaan niin paljon kuin voit.”

8. Tulokelpoisuus määräytyy kotitalouden koon mukaan.
Tukea voivat saada vuokralaiset, jotka ansaitsevat enintään 80 prosenttia pinta-alansa mediaanituloista. Määrä vaihtelee kaupungin ja kotitalouden koon mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *