Tequilan uskotaan kehittyneen Meksikossa noin vuonna 1000 eaa agave-kasvin fermentoidusta mahlasta. Mukaan liquor.com, nykyajan tequila otettiin käyttöön 1700-luvulla ja margarita syntyi vuonna 1936.

”Lehtimies nimeltä James Graham ja hänen vaimonsa lähtivät matkalle Tijuanaan, jossa he päätyivät yhteen niistä säilyneistä baareista, joita johti Madden-niminen irlantilainen, joka tunnettiin alueella Tequila Daisy-nimisestä ravintolastaan”, sivusto väittää. Margarita tarkoittaa espanjaksi päivänkakkaraa.

Nauttia Meksikon henki on vain yksi tapa juhlia kansallista Hispanic Heritage kuukausi, joka alkaa syyskuussa. 15 ja kulkee läpi lokakuun. 15.

Steve Bayusik, toiminnanjohtaja Geronimo Tequila Bar ja Southwest Grill, jolla on toimipaikat Fairfield ja New Haven, sanoi tequila ei oikeastaan luokiteltu tequila ellei se tulee valtion Jalisco ja on 100 prosenttia sininen agave. Hän lisäsi, että kaikki Geronimon johtajat ovat Tequila Regulatory Councilin sertifioimia.

”Mitä tequilaan tulee, sanon aina, että on aina parasta etsiä sitä 100-prosenttista sinistä agave-merkintää pullosta”, Bayusik sanoi. ”Useimmat ihmiset eivät tiedä tätä, mutta tequila käy läpi hyvin tiukan sääntelyprosessin, ja tequilan valmistusprosessin jokainen vaihe, piñojen keruusta tequilan pullottamiseen ja viennistä tehdään kaikki CRT: n tai sääntelyviraston kanssa.”

Autenttista tequila-kokemusta etsiville Bayusikilla oli enemmän Viisauden sanoja.

”Toinen pro Vihje, että antaisin kaikille on jokainen säännelty pullo tequila on mitä kutsutaan NOM numero, se on joka tarkoittaa Norma virallinen Mexicana,” Bayusik sanoi. ”Periaatteessa se on alkuperänimitys tuotannolle ja standardeille, ja kaikki on hallituksen säätelemää. Numero on periaatteessa tislaamon numero. Jos löydät tequilan, josta pidät, löydät mitä muuta tequilaa tislaamo valmistaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *