United Illuminating Co: n Orange-pohjainen emoyhtiö. ja kaksi Connecticutin maakaasuyhtiöistä on käynnistänyt paneelin asiakkaistaan ja yhteisön jäsenistä saadakseen palautetta sen apuohjelmien toiminnasta.

”Yrityksemme menestys perustuu asiakkaidemme kuuntelemiseen”, sanoi UI: n toimitusjohtaja Frank Reynolds.

Avangridin Asiakaskuunteluneuvoston ensimmäinen kokous Connecticutissa oli 21. kesäkuuta, Reynolds kertoi. Avangridilla on Kuunteluneuvostoja myös Mainessa, Massachusettsissa ja New Yorkissa, jossa sillä on yleishyödyllisiä yrityksiä.

Neuvostot koostuvat välillä 11 ja 15 henkilöä eri palvelualueilla kunkin Avangrid apuohjelma, Reynolds sanoi, ja sisältää ”suuri joukko asiakkaitamme, joka sisältää kaupallisia ja teollisia yrityksiä sekä ei-kaupallisia.”

Ryhmän kokoonpanosta puuttuvat huomattavasti yksittäiset kotiasiakkaat. Reynolds sanoi, että ryhmä ei ole voittoa, joka ” edustaa tiettyä sosioekonomista luokkaa ratepayers.”Hän ei halunnut tarkentaa, mikä” sosioekonominen luokka ” se on.

Avangridin tiedottaja Susan Millerick sanoi, että neuvostot kehittyvät edelleen.

”On vaikea mennä läpi aluksi ja sanoa, kuka on keskimääräinen (joukossa apuohjelmien’ yksityisasiakkaat)”, Millerick sanoi. ”Aiomme jatkaa tämän ryhmän jalostamista ja uusien ihmisten tuomista.”

Osana osallistumistaan kuunteluneuvostoihin jäsenet saavat yhtiön virkamiesten mukaan operatiivisia päivityksiä Avangrid-yhtiöiltä. Kuuntelevat valtuustot kokoontuvat kolme tai neljä kertaa vuodessa ja jäsenistö vuorottelee määräajoin, jotta uudet äänet ja näkökulmat tulevat kuulluiksi, virkamiehet sanoivat.

Greater New Havenin kauppakamarin puheenjohtaja Garrett Sheehan on Connecticutin neuvoston jäsen. Sheehan sanoi UI virkamiehet ovat ” aina reagoineet tarpeisiin liike-elämän.”

”Connecticutin Asiakaskuunteluneuvosto vie tämän toiselle tasolle”, hän sanoi. ”UI luo säännöllisiä yhteyspisteitä ylimmän johdon kanssa. Kokemukseni mukaan he haluavat kuulla kaiken, niin hyvän kuin pahankin.”

Paula Panzarella, yksi cofounders New Haven-pohjainen kuluttaja energia aktivisti ryhmä Fight The Hike, sanoi yhtiön on harkittava uudelleen rakenne kuuntelevat neuvostot.

”Jos he ovat todella kiinnostuneita kuuntelemaan, heidän on laajennettava, ketä he aikovat kuunnella”, Panzarella sanoi. ”Tavallisten kansalaisten, kuluttajien puolestapuhujien ja energia-aktivistien pitäisi olla mukana. Ei ole puutetta ihmisistä, jotka olisivat kiinnostuneita ja joilla olisi asiantuntemusta, jotka olisivat valmiita palvelemaan, jos heitä pyydetään, ja tekemään sen ei-kontradiktorisella tavalla.”

UI: n lisäksi yhtiön muita Connecticutin sähkölaitoksia ovat Southern Connecticut Gas ja Connecticut Natural Gas.

Connecticutin sääntelyviranomaisten kuulemisissa UI: n suorituskyvystä trooppisen myrskyn Isaias jälkeen viime kesänä sähkölaitoksen viranomaisia arvosteltiin siitä, että ne tarjosivat liian vähän tapoja, joilla asiakkaat voivat tarjota palautetta. Reynoldsin mukaan kuunteluneuvostoilla ei ole mitään tekemistä yhtiön jälkiselvittelyjen kanssa.

”Sanomme edelleen, että teimme loistavaa työtä myrskyn kanssa”, Reynolds sanoi. ”Myönnämme myös, että Bridgeport ei hyväksynyt tätä arviota.”

Bridgeportin pormestari Joe Ganim uhkasi yhdessä vaiheessa haastaa UI: n oikeuteen myrskyn jälkimainingeissa ja kehotti julkisesti sähkönkorjaajia työskentelemään kovemmin ja nopeammin palauttaakseen sähköt tuhansille äänestäjilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *