SPRINGFIELD, MA-Big E ’ s Connecticut Building, joka sijaitsee Avenue of States, on valmis jakamaan fairgoers monipuolinen sivustoja, tuoksuja ja makuja Connecticut, mukaan viranomaiset.

Avoinna päivittäin messujen aikana, Syyskuu. 17.-10. lokakuuta. 3, Connecticut Building ominaisuus uusia ja palaavat matkailunähtävyyksiä, ravintoloita, viinitilat, panimot, pienyritykset, käsityöläiset ja käsityöläiset joka puolella valtion.

Tänä vuonna Connecticut Building kävijät voivat:

Maistele ikonisia Connecticutilaisia ruokia, kuten lenny & Joe ’s Fish Talen kuumia hummerirullia, Bear’ s Smokehouse BBQ: n suolaista grilliä, Randy ’ s Wooster Street pizzan kuuluisaa brick-uuni-pizzaa ja Dannyn Smokehouse grillin herkullisia uuniperunoita.

Sip paikallisesti valmistettu olut ja viini Connecticut Craft Beer Garden, jossa on pyörivä valikoima olutta ja siideriä käsityöläispanimoista ympäri osavaltiota, ja Connecticut Farm viinitilat booth—tarjoaa virkistäviä ”Frosé” viini slushies, viiniä lasin ja pulloja ostettavaksi.

Tutustu Connecticutin valtaviin maatalous-ja vesiviljelyresursseihin käymällä Connecticutin maatalousministeriön osastolla, jossa on erilaisia viljelijöitä, viljelijöitä ja muita näytteilleasettajia.

Maistella herkullisia herkkuja kuten omenasiideri donitseja Sweet Madeline ’ sista, artesaani jäätelöä J. Fosterista ja paistettuja herkkuja Bloom Bake Shop, Uusi Connecticut Building.

Nähtävyyksiä ei tarvitse hakea kaukaa, sillä hotelli sijaitsee lähellä Essex Steam Train & Riverboat, Florence Griswold Museo, Mohegan Sun and Ledge Lighthouse, new to the Connecticut Building.

Osta paikallisia tuotteita ja käsintehtyjä tavaroita, kuten Papa ’ s Connecticut Mountain Brew, Connecticut Valley Tupakkakauppa, Maple veneet elintarvikkeita ja vinyyli herkkuja, Uusi Connecticut Building.

Nauti 10 tuntia elävää viihdettä Connecticut päivä, Syyskuu. 22. Koko päivän juhla on historiallisesti yksi suosituimmista päivän messut ja ominaisuus yli 10 tuntia elävää viihdettä Connecticut Building front lawn vaiheessa. Tämän vuoden kokoonpano sisältää musiikkitarjontaa rockista a cappellaan.

”Olemme innoissamme siitä, että Big E ja Connecticut Building palaavat tänä vuonna”, sanoi Connecticutin matkailutoimiston väliaikainen johtaja Christine Castonguay lausunnossaan. ”Connecticut Building on loistava tilaisuus esitellä valtiomme ainutlaatuinen sekoitus matkailualan yrityksiä ja tarjontaa ihmisille ympäri New England ja sen ulkopuolella. Se toimii myös ainutlaatuisena mahdollisuutena Connecticutin yrityksille yhdistää ja uudelleen Asiakkaiden yli vuoden kuluttua. Odotamme innolla, että saamme toivottaa messuvieraat tervetulleiksi ovista ja jopa inspiroida tulevia vierailuja hienoon valtioomme.”

Näytteilleasettajat ja Connecticut-rakennuksen henkilökunta priorisoivat turvallisuutta käyttämällä naamioita ja toteuttamalla laajoja puhdistus-ja puhdistusprotokollia. Iso E on myös julkaissut listan turvallisuusohjeista ja protokollista kaikille kävijöille. Välttää ja minimoida viikonlopun liikennettä, Connecticut Department of Transportation on ilmoittanut kaksi viikonlopun bussikuljetus vaihtoehtoja Big E. oppia lisää Connecticut Building Big E, mene www.facebook.com/TheBigE. tai vierailla www.thebige.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *