The roster of films that have brought their setts to Connecticut over the Last Sign also brought with them actors like Justin Hartley, Eddie Redmayne, Jessica Chastain and Maria Menounos. Vaikka kunkin elokuvan näyttelijäkaarti vaihteli yhtä paljon kuin verkko tai suoratoistopalvelu se luotiin, on melko hyvä mahdollisuus, että Connecticut tuotantoyhtiö auttoi tuomaan ne elämään.

Näin on esimerkiksi ”joulu Harlemissa”, joka on viimeisin Hartfordissa kuvattu Hallmark Christmas-elokuva Rocky Hill-pohjaisen Synthetic Cinema Internationalin tuotannossa. Elokuva-ja tuotantoyhtiö on työskennellyt projekteissa, kuten ”The Noel Diary”, ”Sand Dollar Cove”, ”Call Jane” ja ”Taking the Reins”, jotka kaikki kuvattiin ainakin osittain Connecticutissa Netflixin ja Hallmark-yhtiön kaltaisille.

Tuottaja ja omistaja Andrew Gernhardille kotiosavaltion muuttaminen muihin kuvauspaikkoihin on yksinkertaista. ”Christmas in Harlem” — nimen hän sanoi todennäköisesti muuttuvan ennen sen julkaisua-oli kyse yhtäläisyyksien löytämisestä näiden kahden paikan välillä.

”Kuvasimme käytännössä kaiken Hartfordin alueella”, hän sanoi. ”Me ilmeisesti tarkastelimme paljon tutkimusta, ja pystyimme löytämään pieniä pätkiä Hartford ja East Hartford osiot, jotka sopivat yhteen Harlem, ja me uudelleen kaikki, että Connecticut.”

Hallmarkin Jouluelokuvien kuvaaminen kesällä lisää ylimääräisen kerroksen elokuvan taikaa, jota tarvitaan talvisten efektien tuottamiseen sopimattomalla säällä.

”Kuvaamme laajan otoksen kaupasta ja laitamme sinne tekolunta ja näyttelijät ovat vuorovaikutuksessa siellä, mutta kuvaamme todella leveästi ja sitten digitaalisesti kaadamme puun tai lisäämme lunta katolle”, hän sanoi. ”Se on vain asia valita otokset ja miten kehystää ne ja miten käyttää tietokonegrafiikkaa, jotta se tuntuu talvi.”

Gernhardin mukaan Connecticutissa on mahdollista ”kuvata mitä tahansa-trooppista saarta lukuun ottamatta.”Jopa joitakin kaikkein radikaalein locales voidaan luoda uudelleen joitakin luovuutta sijainti ja kuvaaminen.

”Olemme tehneet täällä jopa aavikon”, hän sanoi. ”Meidän piti tehdä zombie elokuva vuonna 2011, uskon, ja zombit nousivat autiomaasta ,ja me todella ampui sen yksi mineraaliesiintymiä [Clinton] … me vain kulma kamera pois hiekkaa ja kiviä ja oli zombeja tullut ulos, että ja se näyttää aavikot Nevada.”

Gernhardin Synthetic Cinema International on kuvannut elokuvia ympäri osavaltiota, Hartfordista New Haveniin, Old Saybrookista Stoningtoniin. Gernhard arvioi, että he työskentelevät tyypillisesti kolmesta viiteen elokuvaa vuodessa, mutta 2021: llä on 21 projektia Synthetic Cineman kokoonpanosta, mikä johtuu hänen mukaansa viihteen kysynnästä.

”Koen, että kyse on ajoituksesta ja maineesta”, hän sanoi. ”Se on hauskaa: vuosia ja vuosia sitten, kun kuulin ensimmäisen kerran, että ihmiset katselevat TV-ohjelmia ja elokuva poika heidän puhelimensa, olin, että” ei mitenkään.’Olin eniten väärässä siitä…sitähän se on, siellä on vain räjähdysmäinen sisältö.”

Kun suuri osa tästä” sisällön räjähdyksestä ” käyttää Connecticutia taustanaan, gernhard voi keksiä kaksi mahdollista syytä sille, miksi elokuvaprojektit vetävät puoleensa Connecticutia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *