Frontier Communications laajentaa 100 prosentin valokuituverkkonsa saatavuutta Connecticutissa, kun teleyhtiö näyttää lisäävän 280 000 kuluttajaa osavaltiossa sen ultra-highspeed-laajakaistapalveluun tämän vuoden loppuun mennessä.

Frontierin valokuituverkon asennus on jo käynnissä osassa neljää tusinaa Connecticutin yhteisöä. Tänä kesänä tehtävä työ on osa monivuotista laajennustyötä, josta yhtiö ilmoitti huhtikuun lopussa.

Frontierilla oli noin 20 000 valokuituasiakasta ”pienissä taskuissa” Connecticutin ympäristössä ennen tämän kesän rakennustöiden alkua, kertoo yhtiön tiedottaja Bridgid Smith.

”Tämä infrastruktuuri-investointi johtuu Frontierin uskosta, että pääsy nopeisiin laajakaistoihin on kriittistä digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa, yhteisön osallisuuden lisäämisessä ja ympäristön auttamisessa”, Frontierin Connecticut-toimintojen senior vice president sanoi keskiviikkona julkaistussa kirjallisessa lausunnossa. ”Uskon, että yhteisöt näkevät Frontierin uudella tavalla, kun ne kokevat valokuituteknologian voiman.”

Aluksi palvelu maksaa Smithin mukaan nopeudesta ja asiakkaan sijainnista riippuen 44,99-69,99 dollaria kuukaudessa.

Murtaghin mukaan Frontierin keikkanopeuspalvelu tarjoaa kuluttajille latauksia ja latauksia jopa 25 kertaa nopeammin kuin Connecticutin kaapelitelevisioyhtiöiden tarjoama laajakaistapalvelu..

”Mikä parasta, Frontierin Keikkapalvelu voi tukea useita laitteita ja käyttäjiä samassa taloudessa, ilman rajoittavia datakattoja”, Murtagh sanoi.

Smith sanoi: ”Connecticut on keskeinen osavaltio rajaseudulle, joten tulemme rakentamaan sinne paljon kuitua tulevina vuosina.”

”Monet tekijät vaikuttavat päätökseen rakentaa uusille alueille, kuten kuinka nopeasti voimme saada yhteisön tukea, vetää luvat rakentaa, kuinka paljon työvoimaa olemme omistaneet alueella, ja kysyntä tuotteen,” hän sanoi.

Essexiläinen Lon Seidman arvostelee teknologiatuotteita YouTube-kanavallaan LON.TV, sanoi Frontier ensimmäinen käyttöönotto valokuitu ” kuulostaa se on saanut potentiaalia.”

”Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle he menevät kuhunkin kuituoptiikkaa asentavaan yhteisöön”, Seidman sanoi. ”On eri asia sanoa, että olet menossa kaupunkiin, mutta todellinen avain on, kuinka laajalti se on saatavilla kyseisessä kaupungissa. Kyse on siitä, miten he toteuttavat ja pystyvätkö he lunastamaan lupauksensa.”

Valokaapeli mahdollistaa Internet-palvelun nopeammalla nopeudella ja sitä pidetään kuluttajien kannalta luotettavampana tuotteena, hän sanoi.

”Kuitu ei ole yhtä altis sellainen, jos häiriöitä, että saat kuparilangalla”, Seidman sanoi. Frontierin Fiberoptisen asumispalvelun kohokohtia ovat myös:

Kaupungit, joissa Frontier on laskemme valokaapeli tänä kesänä ovat Branford, Cheshire, Derby, East Haven, Hamden, Meriden, Milford, New Haven, North Haven, Wallingford, West Haven ja Woodbridge New Haven County; ja Bethel, Bridgeport, Danbury, Norwalk, Shelton, Stamford ja Trumbull Fairfield County

Lisätietoja Frontierin valokuitupalvelusta saa soittamalla numeroon 1-855-887-0992.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *