Vaikka ” Ted Lasso ”tuntuu hätkähdyttävältä, yhdessä Jason Sudeikisin kanssa veteraaninäyttelijä Jean Smart saattaa hyvinkin kävellä pois naispääosan Komediapalkinnon” Hacksin ” kanssa ensi sunnuntain Emmy-gaalassa.

Smart esittää Deborah Vancea, legendaarista stand up-koomikkoa, joka kamppailee säilyttääkseen Las Vegasin residenssinsä. Paljon hänen tyrmistyksensä, kasino toimitusjohtaja (Christopher McDonald) kertoo hänelle, että hän on työskennellä Ava Daniels (Hannah Einbinder), 25-vuotias Los Angeles TV komedia kirjailija hyvin erilainen lähestymistapa käsityö huumoria.

Puolituntinen sarja alkaa Avan vastustuksesta työskennellä ailahtelevaiselle Deborahille-se on klassinen ” zoomer vs. boomer.”Juoni sitten etenee hänen saapuessaan Deborah’ s tuhlaavainen Ranskan chateau aloittaa tehtävän tarkastella ja järjestää Vance arkistot, jonka aikana hän kehittää kunnioitusta rohkeutta ja uhrauksia, jotka ajoivat hänen pomo alkuun hänen peli.

Näyttelijöiden joukossa on Deborahin kapinallinen, toipumassa oleva tytär DJ (Kaitlin Olson), hänen suojeleva henkilökohtainen avustajansa Marcus (Carl Clemons-Hopkins) ja henkilökohtainen blackjack-jakaja Kiki (Poppy Liu). Toinen käsikirjoittaja Paul W. Downs näyttelee Deborahia ja Avan harried agent Jimmyä.

Taitavasti luonut Lucia Aniello, Downs ja Jen Statsky — jotka aiemmin yhteistyötä ”Broad City” – se on noin vanhenemista ja pysyä merkitystä, riffing ego, menestys, epäonnistuminen ja anteeksianto. Kymmenestä jaksosta kahdeksan on naisten ohjaamia, pääasiassa korkeaenergisen sarjan toinen luoja Lucia Aniello, joka yhdistelee taitavasti tilannekomediaherkkyyttä ja nykydraamaa.

Deborah Vancen hurja luonne herättää muistoja Joan Riversistä ja Phyllis Dilleristä. Smart toteaa: ”halusin hänen olevan ainutlaatuinen luomus. En ikinä yrittäisi imitoida ketään. Sen täytyy olla jotain, joka tulee minulta. Muuten se ei kuulostaisi todelta.”

Tiedoksi: tulokas Hannah Einbinder on nuorin tytär alkuperäisen ”Saturday Night Live” koomikko Laraine Newman ja näyttelijä Chad Einbinder.

Granger Gauge 1-10, ”Hacks” on mukaansatempaava 8, streaming HBO Max.

Susan Granger on toiminut televisiossa ja radiossa kommentaattorina ja viihdekriitikkona yli 25 vuotta. Hollywoodissa kasvanut Granger esiintyi lapsinäyttelijänä elokuvissa Abbott & Costello, Red Skelton, Lucille Ball ja Lassie. Nykyisin hän asuu Westportissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *