Connecticut on ollut taustalla useita elokuvia tänä keväänä ja kesänä, kuten Hallmark elokuva alkaa Chad Michael Murray, Netflix jouluelokuva featuring Justin Hartley ja elinikäinen joulu elokuva pääosassa Maria Menounos. Viimeisimpänä ”Hocus Pocus 2” haki lisäosia kuvauksiin Uudesta-Englannista. Tuo kuvaustrendi siirtyy jo syksyyn, kun Muskottiosavaltiossa kuvataan toinen jouluinen leffa.

Hartfordin kaupungin erikoistapahtumien koordinaattorin mukaan Kylah Hudson-Samuels sanoi sähköpostissa Hallmark-elokuvan ”joulu Harlemissa” kuvaavan useissa paikoissa kaupungissa. Viime viikolla Elokuvaa kuvattiin Hartfordin Union Stationilla sekä Main Streetin ja Linden Placen kulmassa sijaitsevassa NY Marketissa ja Delissä. Viikonloppuna Hudson-Samuels totesi, että oli myös ” väliaikainen sulkeminen, kun he kuvasivat Capitol Avenuella Mainista Whitman Courtiin.”

Rocky Hill-taustainen Synthetic Cinema International työskenteli ”Christmas in Harlem” — elokuvan parissa-nimituottaja ja tuotantoyhtiön omistaja Andrew Gernhard sanoi todennäköisesti muuttuvan ennen sen julkaisua. Gernhardille hänen kotiosavaltionsa pääkaupungin muuttaminen toiseksi Harlemin kaltaiseksi paikaksi merkitsi yhtäläisyyksien löytämistä näiden kahden paikkakunnan välillä.

”Kuvasimme käytännössä kaiken Hartfordin alueella”, hän sanoi. ”Me ilmeisesti tarkastelimme paljon tutkimusta, ja pystyimme löytämään pieniä pätkiä Hartford ja East Hartford osiot, jotka sopivat yhteen Harlem, ja me uudelleen kaikki, että Connecticut.”

Hartfordin paikat eivät olleet ainoat pysähdyspaikat, joita käytettiin elokuvan kuvauksissa. Syyskuuta. 20, Rocky Hill ice cream shop Scoops & Sprinkles jakoi kuvia Facebook, joka antoi sneak huippu niiden osallisuudesta ” Christmas in Harlem.”

Omistaja Kim Aforismo sanoi sähköpostissa, että liikkeestä, jonka hän omistaa yhdessä aviomies Shanen kanssa, otettiin yhteyttä muihin elokuviin aiemmin ennen ”Christmas in Harlem.”

”Olemme tehneet tarjoiluja tuotantoyhtiölle ja tarjonneet jäätelöä kuvauspaikoille muutamiin eri elokuviin”, hän kertoi. ”Taiteellinen johtaja tavoitteli, voisivatko he käyttää mobiilijäätelövaunuamme korttelijuhlakohtaukseen tulevassa Hallmark-elokuvassa.”

Vaikka heidän kivijalkakauppaansa ei elokuvassa näytetty, aforismon mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun heidän jäätelökärrynsä pääsi elokuvaan.

”Olimme hyvin innoissamme siitä, että meille tarjottiin mahdollisuutta päästä mukaan tähän elokuvaan”, hän sanoi. ”Pystyimme tyhjentämään tapahtuma-aikataulumme, jotta saimme kärrymme paikalle viikonlopun kuvauksia varten. Shanella ja minulla oli onni saada olla myös jäätelökärrymyyjinä yhdessä viikonloppuna kuvatussa kohtauksessa.”

IMDB: n mukaan elokuva on parhaillaan esituotannossa, joskaan tarkempia tietoja sen julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja juonesta ei ollut saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *