Vuotuinen Heritage Open Days extravaganza palaa tässä kuussa ja Harpendenin Rothamsted Manor osallistuu jälleen Englannin suurimpaan historian ja kulttuurin festivaaliin.

Joka Syyskuu tuhannet tapahtumapaikat ympäri Englantia järjestävät tapahtumia juhlistaakseen fantastista historiaamme ja kulttuuriamme.

Se on jokaisen mahdollisuus nähdä piilotettuja paikkoja – joita kaikkia voi vapaasti tutkia.

Rothamsted Manor on häikäisevän kaunis Grade I lueteltu herraskartano, joka sijaitsee eekkereillä Hertfordshiren metsää kauniilla ympäröivillä puutarhoilla.

Tunnetaan Hertfordshiren piilotettu helmi, Rothamsted Manor sijaitsee historiallisesti merkittävä Rothamsted Estate, koti joitakin maailman vanhin ja tärkein maatalouden tutkimus työtä.

Tämän vuoden festivaalin teemana on’ syötävä Englanti’, ja rothamstedin väki tietää yhtä ja toista ruoantuotannosta.

Nicole Sadd, toimitusjohtaja Rothamsted Enterprises, sanoi: ”Olemme erittäin iloisia jälleen kerran olla osa Heritage Open Days.

”Kartanolla on rikas ja valtavan merkittävä historia, joka liittyy suoraan maatilallamme nykyään tapahtuvaan maataloustutkimukseen. Olemme aina iloisia voidessamme jakaa sen yhteisömme kanssa.

”Tämänvuotinen tapahtuma on meille erityisen mieluisa, koska siinä on kyse ruoasta ja siksi se on meille ihanteellinen tilaisuus jakaa rothamstedin tiedettä ja tutkimusta.”

Vieraat voivat odottaa useita hauskoja ruoka toimintaa, kuten ”Crimes against Crops” polku, jossa vieraat kutsutaan ratkaisemaan rikosaalto, joka pyyhkii viljelijöiden pellot.

Vierailijat voivat myös opetella tekemään muottituvan leivästä ja maistella ”Claret Cupia”, joka on 1800-luvulla kartanon kävijöiden valitsema juoma.

Yksi talon kohokohdista ovat 1500-luvulta peräisin olevat laajat seinämaalaukset, jotka on yleensä piilotettu puupaneloinnin alle vahinkojen estämiseksi. Tänä vuonna ne kuitenkin paljastuvat kaikkien nähtäville.

Vieraat voivat myös odottaa itseohjautuvia talo-ja puutarhakierroksia sekä kermateetä historiallisessa kirjastossa (varaus vaaditaan).

Alueella on myös muuta toimintaa, mukaan lukien aarteenmetsästys, kasvomaalaus, nurmikkopelit, kalliomaalaus ja erittäin suosittu ’tee oma mehiläinen Hotelli’.

Tänä vuonna 11.-19. Syyskuuta järjestetään viisi avoimien ovien päivää, joista yksi on ”hiljaisempi päivä” niille, jotka haluavat välttää väkijoukkoja ja lasten toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *