Historic England kysyy Hertfordshiressä asuvilta ihmisiltä: ”mitä rakastatte paikallisella pääkadullanne?”

Se on ensimmäinen osa kansallisesta keskustelusta-kamppailevien pääkatujemme tulevaisuudesta.

Tästä päivästä (maanantaista 20.syyskuuta) sunnuntaihin 26. syyskuuta julkinen elin pyytää ihmisiä jakamaan sosiaalisessa mediassa sitä, mitä he rakastavat paikallisesta pääkadustaan.

Oli kyse sitten paikasta, jossa ostit ensimmäisen albumisi, kaupasta, josta on tullut osa viikonloppurutiiniasi, tai paikasta, jossa menet tapaamaan ystäviä ja perhettä, Historic England haluaa kuulla kaiken siitä.

Nämä tarinat kokoontuvat rakentamaan kansallista kuvaa siitä, mikä tekee high streets niin erityinen ja oppia, mikä on tärkeintä, kun se tulee niiden tulevaisuus.

Duncan Wilson, Historic Englandin toimitusjohtaja, sanoi: ”kautta historian korkeat kadut ovat olleet kokoontumispaikkojamme; kaupankäynnin, keskustelun ja yhdyskunnan keskuksia. Ne auttavat tekemään asuinpaikastamme ainutlaatuisen ja erityisen.

”Lähes puolet kaikista pääkaduista on rakennettu ennen vuotta 1919. Ne ovat yksi suosituimmista ja nauttia tyyppisiä perintöä maassa, yhteys menneisyytemme ja avain tulevaisuuteemme.

”Tiedämme, että he kamppailevat, ja heidän tulevaisuutensa on epävarma, ja mielestämme tämä on oikea hetki kysyä ihmisiltä heidän tulevaisuudestaan ja miettiä, miten voimme kaikki olla tukemassa näitä tärkeitä paikkoja.”

Historic England antoi Yougoville tehtäväksi selvittää, mitä mieltä ihmiset ovat paikallisesta pääkadustaan.

Lähes kolme neljäsosaa ihmisistä (73 prosenttia) sanoi paikallisen pääkadun olevan heille tärkeä, kun taas 54 prosenttia suhtautui pessimistisesti paikallisen pääkadun tulevaisuuteen.

Neljä kymmenestä kokee olevansa motivoituneita toimimaan high Streetin tulevaisuuden hyväksi, ja 71 prosenttia ihmisistä sanoi kokevansa henkilökohtaisen kanssakäymisen tärkeäksi high Streetillä käydessään.

Historic England pyrkii turvaamaan yli 60 historiallisen pääkadun tulevaisuuden Englannissa osana valtion rahoittamaa £95million High Streets Heritage Action Zone-ohjelmaa.

Myöhemmin keskustellessaan kansakunnan kanssa pääkatujen tulevaisuudesta, Historic England pyrkii selvittämään, mitä ihmiset arvostavat pääkadussaan ja toiveissaan sen tulevaisuudesta.

Tämän tiedon joukkoistamisen jälkeen perustetaan keskusteluohjelma ja komissiot, joiden tarkoituksena on tutkia tarkemmin, millaisia pääkadut voisivat tulevaisuudessa olla ja miltä ne voisivat näyttää.tavoitteena on saada ihmiset toimimaan paikallisen pääkadun hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *