Entinen toimittaja kääntyi digitaalinen doyenne muotibrändeille, Eva Chen tietää design; Chen toimi tehtävissä Lucky magazine ja Teen Vogue ennen tulossa johtaja Muoti kumppanuuksia Instagram.

Mutta kun oli kyse hänen uuden maalaiskotinsa suunnittelusta Connecticutissa, New Yorker kääntyi Hendricks Churchillin Sharonilaisen sisustusyrityksen suunnitteluasiantuntijoiden puoleen. Pääsisustussuunnittelija Heide Hendricks ja luova johtaja Rafe Churchill yhdistivät suunnitteluvisionsa Chenin visioon luodakseen perheelleen kodin Litchfieldin piirikunnasta. Tulokset kirjoitettiin ylös ja valokuvattiin Architectural Digest (AD) – lehden syyskuun numeroon.

”Hänellä on loistava tyyli”, Hendricks sanoi ja totesi, että kaksikko toimi hyvin yhdessä todellisessa yhteistyöponnistuksessa. ”Oli todella hauskaa työskennellä hänen kanssaan. Hän esitteli meidät toimittajille, joihin hän oli törmännyt toimituksellisessa työssään, ja samoin esittelimme hänet joillekin myyjille ja resursseille, joiden kanssa työskentelemme suunnittelijoina.”

 

”Hänellä ei välttämättä ole kokemusta siitä, että hän vetäisi huoneita yhteen ja valitsisi oikean kokoisen huonekalun ja mihin se pitäisi sijoittaa”, Hendricks lisäsi. ”Samaan aikaan kuitenkin, kun esitimme vaihtoehtoja hänelle, hän pystyi paremmin ilmaisemaan, mitä hän piti ja ei pitänyt, kun pystyimme kartoittamaan sen hänelle.”

3300 neliön Cape Cod kotiin 9 hehtaarin Litchfield County on runsaasti tilaa perheelle Chen ja hänen miehensä, Thomas Bannister, toivotti kolmannen lapsensa aiemmin tänä vuonna, mutta ulkoasu tarvitsi työtä. Hendricks Churchill loi tilan, jossa perhe voisi kukoistaa, kaatamalla seinän, laajentamalla olohuoneen sekä vierassviitin vanhemmille ja tietenkin lisäämällä kaikki tarvittavat sisustussovitukset antamaan kotiin lämpöä ja luonnetta.

”Talossa oli todella hyvät luut ja hienot korkeat katot päätasolla”, Hendricks sanoi. ”Se on hyvin sijoitettu ja voisimme helposti lisätä tarvittavat mukavuudet. Meidän ei tarvinnut kasvattaa jalanjälkeä, vaan teimme vain työtä olemassa olevan jalanjäljen kanssa, mutta saimme sen toimimaan paremmin.”

Vaikka suunnitteluprojektista kertova artikkeli osui juuri lehtikioskiin, varsinainen projekti alkoi marraskuussa 2019, hidastui hieman pandemian vuoksi ja saatiin päätökseen syksyyn 2020 mennessä.

Kasvaminen New Yorkissa, Chen tiettävästi koskaan pitänyt itseään ”maalaistyttö”, mutta viikonlopun pakomatka hän ja hänen miehensä otti Amenia, N. Y., esitteli heille ilot maa elää ja antaa heidän lapsensa paljon tilaa leikkiä luonnon keskellä.

”He innostuivat aloittamaan talon etsimisen ja löysivät talon, joka ei ollut ihanteellinen sen suhteen, miten se oli konfiguroitu tai miten hän kuvitteli asuvansa siellä perheensä kanssa”, Hendricks sanoi. ”Joitakin perus muutoksia piti tehdä, kuten esimerkiksi hän tarvitsi vierashuone hänen vanhempansa todella elää hänen kanssaan paljon aikaa sekä ylimääräisiä kylpyhuoneita.”

He tekivät myös ruokailukeittiöstä suuremman ja kotoisamman, koska sen piti olla kodin ydin. Koska perhe koostuu innokkaista lukijoista (Chen on itse kirjoittanut lastenkirjoja), Hendricks loi tiiminsä kanssa useita kodikkaita kirjanokkoja.

”Sen lisäksi meillä oli paljon joustavuutta vain laittaa suunnittelija spin asioita. Rafe ja minä olemme erityisen kiinnostuneita uuden-Englannin kansankielestä ja vanhojen talojen uudelleenluomisesta nykyaikaiseen elämäntyyliin, mutta haluamme silti saada vanhan talon näyttämään vanhalta talolta”, hän sanoi. ”Kun kyseessä on Evan talo, se ei ollut oikeastaan vanha talo (Koti on rakennettu vuonna 1987), mutta teimme joitakin muutoksia, jotka tekevät siitä tuntuu hieman enemmän vanhempi siirtomaa vaikuttaa keittiö paljon beadboard.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *