Kun Ranta kohteet vetää vapaa-ajan ventures tänä kesänä, toimitusjohtaja Booking Holdings sanoi hän ei odota mitään vastaavaa rebound liikematkailu-paitsi ihmiset vievät perheen rantaan pitkän viikonlopun ja työskentelevät etänä siellä Bookend arkisin.

Matkailu on kiihtynyt jälleen tänä vuonna, vaikka COVID-delta-muunnos on asiantuntijoiden mukaan erittäin tarttuva ja se on tartuttanut rokotettuja ihmisiä.

Puhuessaan keskiviikkona iltapäivällä puhelinkonferenssissa, Booking Holdingsin toimitusjohtaja Glenn Fogel sanoi odottavansa liikematkailun jatkavan vapaa-ajan lomien jäljittämistä, koska säästöyhtiöt ovat korjanneet vaihtamalla online-kokouksiin sen sijaan, että kuoret pois suuria taaloja lennoille ja hotelleille.

Booking Holdings on Connecticutin suurin matkailualan myyjä, jonka verkkosivustoja ovat Booking.com Priceline toimi Norwalkin pääkonttorissa ja Kayakissa, jonka pääkonttori sijaitsee Stamfordissa.

”Yhä useammat ihmiset [pystyvät] työskentelemään kotoa käsin ja päättämään, että ’Juku, luulen, että perjantaina menen töihin jonnekin muualle'”, Fogel sanoi. ”Monet lomailevat jossain, työskentelevät torstaina ja perjantaina, mutta eri paikassa.”

Se on näkynyt tänä kesänä Water ’ s Edge Resort & Spassa Westbrookissa, kertoo rantapaikan häämyyntiä johtava Ariana Hershon. Hän sanoi Water ’s Edge on ollut iso kausi tapahtumia ja ihmiset yksinkertaisesti ottaen ”staycations” lähellä kotia, jotkut varata Kokoustila taas Water ’ s Edge työtarkoituksiin. Suurin osa huoneista on loppuunmyytyjä vapun aikana, ja monet sen jälkeenkin.

”Meillä on ollut tähän mennessä poikkeuksellinen kesä — eikä se ole hidastumassa”, Hershon sanoi torstaina. ”Ainoa ongelma on ollut löytää ihmisiä töihin. … Palkkaamme yhä.”

Heinäkuussa Booking Holdings oli vielä uudelleen henkilöstöä 6,900 työpaikkaa se leikkasi pandemian aikana, mukaan lukien yli 900 Yhdysvalloissa. Booking Holdings on maksanut yli 150 miljoonaa dollaria erorahoja ja muita etuuksia entisille työntekijöille viime vuoden alusta lähtien.

Yhtiöllä oli tuoreimpien tietojen mukaan noin 19 500 työntekijää.

Lähdöt auttoivat blunt Booking Holdings tappioita, jotka olivat yhteensä $536 miljoonaa viime 18 kuukautta, mukaan lukien $167 miljoonaa toisella neljänneksellä tänä vuonna, kun matka kysyntä kasvoi. Booking Holdings stailasi viime vuonna suuremman osuman pohjalukemaansa myymällä arvopapereita 1,8 miljardin dollarin voitoilla.

Kesäkuussa Booking Holdings raportoi toisesta sarjasta suuria tarkastuksia, jotka se maksoi-valtion virastoille, palauttaen 131 miljoonaa dollaria apua, jonka se sai viime vuonna kriisin aikana. Yhtiö ei ole täsmentänyt, mistä maista se on saanut tukea. Booking.com sen pääkonttori on Alankomaissa ja merkittävä työntekijäkunta Ranskassa, ja sen toinen tytäryhtiö on nimeltään Rentalcars.com perustuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Fogel sanoi keskiviikkona, että on kenen tahansa arvaus, jatkuuko matkailualan kesäinen vire loppuvuodelle ja vuoteen 2022.

”Se on todella heittää tikkaa annetaan kaikki … variantteja”, hän sanoi. ”Kuinka monta päivää olemme toimistoissa, kuinka monta päivää Emme ole toimistoissa? Kukaan ei vielä tiedä vastausta siihen, ja sen pelaaminen kestää kauan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *