WESTPORT-Connecticutilainen zest-saippuan, Sure-deodorantin ja useiden muiden kylpyhuonekaapeista löytyvien merkkien myyjä on siirtänyt pääkonttorinsa Stamfordista Westportiin vuosi sen jälkeen, kun pääomasijoittaja osti sen konkurssista.

High Ridge Brands myy useita tunnettuja henkilökohtaisia hoitotuotteita, kuten Zest – ja Coast-saippuat, Alberto VO5-ja Pert-shampoot sekä Brut-ja Sure-Deodorantit. Yhtiö osti kolme jälkimmäistä tuotetta vasta viime kesäkuussa Helen of Troysta, yhdessä muiden tuotteiden kanssa 45 miljoonan dollarin kaupalla.

Verkkosivuillaan HRB Brands kertoo, että sillä on yli 60 työntekijää Westportin historiallisessa Eno-säätiön rakennuksessa Saugatuck Avenuella, kuten bloggaaja Dan Woog kertoi maanantaina, mukaan lukien toimitusjohtaja Jim Daniels, joka asuu Westportissa.

Helmikuussa 2020 HRB Brands siirtyi Tengram Capital Partnersin omistukseen, jolla on toimistot Westportissa ja New Yorkissa. Oikeuden asiakirjoissa kauppahinta on 7,5 miljoonaa dollaria. Erikseen HRB Brands myi tavoittamattomiinsa Dr. Fresh-ja Firefly-hammasharjamerkit Perrigolle 113 miljoonalla dollarilla.

Uusi yritys on infusing tuore yhdistys sen historiallinen HRB nimikirjaimet sanoilla ”terve”, ”vastuullinen” ja ” kauneus.”Ja se saa uuden alun Westportin rakennuksessa, jolla on omanlaisensa värikäs historia-liikenneguru William Phelps Enon toimistossa, joka ehdotti useita parannuksia massatuotannon alkuaikoina, mukaan lukien stop-merkit, sivutiet, yksisuuntaiset kadut ja liikenneympyrät.

COVID-19-pandemia on aiheuttanut TENGRAMIN pääyhteistyökumppanin Bill Sweedlerin mukaan räjähdysmäisen kysynnän HRB-tuotemerkeille, koska kuluttajat ovat varastoineet lisätarvikkeita. Hän lisäsi, että pandemia on myös aiheuttanut ruuhkaa tuotteiden saamisessa kauppoihin, koska tehtaat ovat kamppailleet pitääkseen tuotantolinjat henkilökuntana.

”Liiketoimintaan on viime aikoina vaikuttanut hyödykkeiden (hinnoittelu) paine, erityisesti Talissa”, Sweedler sanoi tiistaina. ”Tämä on alkanut vaikuttaa liiketoiminnan (tulos) katteisiin toisella neljänneksellä. Odotamme, että normalisoituu, vaikka toimittajat saavat kiinni tuotannon.”

Edgewell Personal Products raportoi vastaavista ongelmista kaksi viikkoa sitten sijoitusanalyytikkojen kanssa, yhtiön ollessa suurin henkilökohtaisten hoitotuotteiden teollisuudessa Connecticutin pääkonttorilla, jota Happi seuraa. The trade magazine raportoi High Ridge Brands liikevaihto huipussaan $347 miljoonaa 2018, joten se toiseksi suurin tällainen yritys valtion kunnes hyppäsi Stamford-pohjainen PDC, myyjä Dr. Teal ja muut kylpy tuotteita.

HRB Brandsin pääkonttori oli aiemmin osoitteessa 333 Ludlow St. Stamfordin rannalla. Yhtiön nimi viittaa Stamfordin High Ridge Parkiin, jossa se alun perin toimi ja jossa myös PDC sijaitsi ennen toimistonsa siirtämistä keskustaan.

HRB Brands haki konkurssisuojaa vuonna 2019, vain kolme vuotta sen jälkeen, kun newyorkilainen yritys Clayton, Dubilier & Rice oli ostanut sen 415 miljoonalla dollarilla, joka asetti toimitusjohtajakseen entisen Estee Lauderin ja Procter & Gamblen johtajan Patricia Lopezin.

Konkurssiasiakirjoissa yhtiö syytti talousromahduksestaan tuntemattoman valmistajan hinnannousua, joka teki baarisaippuansa ulkoistetusti, toimitusten viipyessä eikä vaihtoehtoista järjestelyä, jolla toinen yritys voisi ottaa löysät pois. Tästä seurannut kassapula jätti HRB Brandsin jälkeen velanmaksuissa, mikä pakotti sen konkurssiin sen jälkeen, kun se ei pystynyt mustaamaan kaikkia tarvitsemiaan lainojen pidennyksiä.

Connecticutin rahastonhoitajan toimisto oli alustavalla listalla vakuudettomista velkojista, jotka olivat velkaa yhteensä 263 miljoonaa dollaria, joista HRB Brands oli velkaa lähes 3 miljoonaa dollaria kotiosavaltiolleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *