Klassikko Negroni loistaa hieman kirkkaammin RHK Seafood Boil & Barissa South Norwalkilla kullan avustuksella.

”Diamond and Gold” Negroni, saatavilla syyskuussa. 13-19 Negroni viikon edistäminen, ominaisuudet Botanist gin infused 24-karaatin kultaa, housemade kuiva vermutti, Cointreau ja erityisesti muotoillun jääkuutio 24-karaatin kultaa flecks. Mineraaleihin sekoitetusta höyrytislatusta vedestä valmistettu” jäätimantti ” leikataan jäälohkareesta ravintolaa varten mittatilaustyönä tehdyllä jääpuristimella.

Kullalla maustettu cocktail ei tietenkään tule halvaksi. Timantti ja kulta Negroni on hinnoiteltu $99.

 

Kokki-omistaja Ockheyon Byeon sanoi lausunnossaan, että hän ensin rakastui Negronin keskeisten komponenttien (gini, Campari ja makea vermutti) ”täydelliseen kolminaisuuteen” opiskellessaan kulinaarisia taiteita Firenzessä, Italiassa. Siitä lähtien hän on ”kokeillut ainesosia parantaakseen sen täydellisyyttä.”

RHK tarjoaa viikon aikana myös viiden erityisen Negroni-lajikkeen menun, mukaan lukien klassikko Botanist ginillä, ”Sono Sapphire” sinisellä Curacaolla, mezcal-versio savustetulla pyökkipuulla ja suklaalastuilla sekä ”smokey” – resepti pekonilla höystetyllä bourbonilla. Negronin lento maksaa 24 dollaria, ja voit valita neljä 5 unssin juomaa (lukuun ottamatta timanttia ja kultaa.)

Prosenttiosuus Negronin myynnistä RHK: ssa Negroni-viikon aikana hyödyttää James Beard Foundationin teollisuuden tukiohjelmia.

Cajun-tyylinen seafood boil-ravintola avattiin kesäkuussa Meriakvaariota vastapäätä. Kiehuu, tärkein vetonaula menu, aloittaa valinta mereneläviä, kuten hummeri, simpukat, simpukat, katkarapu ja rapu jalat puoli kiloa tai koko Punta annoksissa. Mukauta ateriasi valitsemalla kastike, jossa on erilaisia maustetasoja, ja sitten Sivut. Ruokalistalla on myös salaatteja, voileipiä, hampurilaisia ja jopa ramenia, jotka on valmistettu kiehkuraliemestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *