Itsenäinen kangas, lanka ja haberdashery myymälä, joka on kudottu kangas St Albans ’ yhteisö on juhlistaa sen virstanpylväs 50 vuotta.

Fashion ’ n ’ Fabrics avattiin vuonna 1971 edesmennyt Christine Campbell, joka hyppäsi mahdollisuus täyttää hänen unelmansa omistaa haberdashery kun kauppa tuli tyhjäksi vastapäätä hänen talonsa Beech Road.

Käytettävissä olevilla rajallisilla varoilla hän sai liikkeen näyttämään mahdollisimman varustetulta ripustamalla yhden esineen jokaiseen tappiin, mikä on vastakohta sille ruuhkaiselle kaupalle, jonka useimmat ihmiset nykyään tuntevat.

Chris johti yritystä 46 vuotta ja laajensi tiloja ottamalla vastuulleen viereiset jalokivikauppiaat ja rakentamalla laajennuksen, jossa pidettiin ompelu-ja tilkkutöitä.

Tässä 2010 BBC One Show juoksi kansallisen kilpailun antaa pieni itsenäinen kauppa Selfridges-tyylinen Jouluikkuna make-over.

Hänen miniänsä haki ja Chrisin tietämättä valittiin Fashion ’ n ’ Fabrics. Juontaja Carrie Grant, hänen kuvausryhmänsä ja Selfridgesin tiimi yllättivät Chrisin eräänä kylmänä marraskuisena aamuna, ottivat liikkeen haltuunsa ja loivat näyttävän näytöksen. Ominaisuus esitettiin One Show joulukuussa ja osoittautui täydellinen tapa merkitä liikkeen 40 vuotta.

Kun Chris kuoli vuonna 2017, kolmen lapsen äiti Simone Taylor päätti ottaa uskonloikan pitääkseen perinnön elossa. Hän oli liittynyt tilkkutäkkikurssille kaupassa ja rakastunut uuteen harrastukseensa, ja niin hän teki Chrisin lapsille tarjouksen ottaa Muoti’ n ’kankaat haltuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *