Joka vuosi TIME-lehti paljastaa TIME100 Most Influential People-listansa, joka korostaa ” satunnaisia johtajia ympäri maailmaa rakentamassa parempaa tulevaisuutta, viihdyttäjistä, jotka pyrkivät tekemään Hollywoodista osallistavamman aktivisteille, jotka taistelevat kestävän kehityksen ja ihmisoikeuksien puolesta.”Joukossa arvovieraita, urheilijoita ja taiteilijoita mukana tämän vuoden 18.painos julkaistiin syyskuussa. 15 on kolme ihmistä, joilla on yhteyksiä Connecticutiin.

Tracee Ellis Ross

Näyttelijä, ohjaaja ja laulaja Tracee Ellis Ross on sisällytetty” Artists ”- osioon hänen” tarkoitusperänsä ”ja hänen ymmärryksensä” äänellään olevasta vaikutuksesta ” viihdeteollisuudessa, mukaan hänen kuvauksensa, jonka on kirjoittanut Thelma Golden, Harlemin Studiomuseon johtaja ja pääkuraattori. Aiemmin Greenwichissä asunut Ross tunnetaan muun muassa roolistaan ABC: n komediassa ”Black-ish” ja hän on Motownin laulajattaren Diana Rossin tytär, jonka kerrotaan Real Estate Insiderin mukaan yhä asuvan Greenwichissä.

Tucker Carlson

Vuonna 1991 Hartfordin Trinity Collegesta valmistunut Fox Newsin ”Tucker Carlson Tonight” – ohjelman juontaja Tucker Carlson löysi paikan listan ”johtajat” – kategoriassa. TIME vanhempi kirjeenvaihtaja Charlotte Alter mainitsee hänen 3 miljoonaa iltaisin katsojat ja hänen asemansa ”de facto kulttuurinen johtaja oikeus” hänen kuvaus.

Stacey Abrams

TIME100: n” johtajien ” listalla on myös Stacey Abrams, entinen Georgian edustajainhuoneen jäsen ja vuoden 2018 kuvernööriehdokas. Vuonna Grammy-palkittu muusikko Harry Belafonte kuvaus Abrams, hän totesi hänen työnsä ”muuttaa ja voimaannuttaa Georgian Äänestäjät”, joka johti ennätyksellisen äänestysaktiivisuus viime vaaleissa, sekä hänen ” valta käyttää vastarintaa.”Vuonna 1999 Yalen yliopiston oikeustieteellisestä valmistunut Abrams sai vuonna 2019 yliopiston myöntämän Women alumn Achievement Award-palkinnon.

Helmikuussa 2021 TIME julkaisi TIME100 Next-listansa, laajennuksen TIME100-listalleen, joka ”tuo esiin nousevia johtajia, jotka muokkaavat tulevaisuutta.”Norwalk native ja TikTok-tähti Charli D’ Amelio oli nuorin seuraavalla listalla mukana ollut henkilö. Muut nimetty TIME100 seuraava lista ovat entinen UConn koripallo Kohta vartija Renee Montgomery, Yale valmistunut ja nykyinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja presidentti Biden Jake Sullivan ja Yale law valmistunut ja puheenjohtaja Federal Trade Commission Lina Khan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *