Connecticut näki sen suurin lasku asukkaiden työttömyys alkuviikosta COVID pandemian, koska valtio on nyt alkanut vaatia edunsaajia todistamaan, että he etsivät työtä viikoittain ja työnantajat tehostivat palkkaamista kansallisesti.

Noin 13 600 ihmistä jäi työttömyysturvan ulkopuolelle heinäkuun toisella viikolla, maan työministeriö kertoi, 10 prosentin laskussa. Vaikka Yhdysvaltain työministeriö ilmoitti, ettei ensimmäisten vaatimusten esittäjien määrä ole vähentynyt, se myös kirjasi suuren pudotuksen heinäkuun puolivälissä jatkuvissa hakemuksissa pandemiahyötyohjelmissa.

Yhdysvaltain työnantajat lisäsivät heinäkuussa 943 000 työpaikkaa, perjantaina julkaistut Dol-arviot perustuvat kyselyihin. Maan virallinen työttömyysaste laski puoli prosenttiyksikköä 5,4 prosenttiin, mikä on alhaisin taso sitten pandemian alun, mutta silti yli työttömien määrän keväällä 2015.

Kongressi ei ole vielä viestittänyt suunnitelmista, joiden mukaan tehostettujen työttömyysetuuksien määräaikaista päättymistä lykättäisiin vielä syyskuussa. 6, joka on lisännyt korvausta ylimääräistä $300 viikossa.

Se voisi kannustaa yhä useampia ihmisiä hakeutumaan säännölliseen työhön lähiviikkoina. Toinen prod on tulossa Valtion, kun Connecticut Department of Labor uudelleen viime kuussa vaatimus, että ihmiset kirjata viikoittain työnhakuun toimintaa, jotta voidaan jatkaa etuuksien.

Viime viikkojen aikana useat suuret työnantajat kansallisesti ovat sanoneet, että ne lisäävät palkkaa täyttääkseen käytettävissä olevat työpaikat sekä pitävät nykyiset työntekijät hyppäämästä laivaan paremmin maksavia mahdollisuuksia aloillaan, tai vaihtaa uraa. Connecticutin minimipalkka nousi tässä kuussa 13 dollariin tunnilta, ja se on edennyt kohti 15 dollarin minimipalkkaa kahdessa vuodessa.

”[Työnantajat] maksavat hieman enemmän kautta linjan”, sanoi Gov. Ned Lamont, joka puhui tällä viikolla Grotonissa edistääkseen uusia sääntöjä Connecticutissa, joiden avulla armeijan puolisot voivat saada nopean hyväksynnän nykyisille ammatillisille sertifikaateille. ”Keskiluokkaiset perheet näkivät palkankorotuksen-suurin osa siitä liittyi [työllisyys] markkinoihin, vähän vähimmäispalkkaan.”

Connecticut Department of Labor edistää Greater Valley Chamber of Commerce job fair klo 10.00-15.00 maanantaina klo Trumbull Marriott Shelton klo 180 Hawley Lane Trumbull.

Yli 50 työnantajaa on sitoutunut osallistumaan — Amazonista, joka listasi noin 80 aukkoa Connecticutissa elokuun alussa, Trumbull Marriottiin, joka etsii vastaanottotiskiä, paikan päällä olevaa korjaajaa ja kirjanpitäjää muiden virkojen joukossa. Sisäänpääsyyn vaaditaan kasvonaamiot, joiden tiedot ovat verkossa.

”Tiedämme, että työpaikkoja on — ja tiedämme, että ihmisiä etsii töitä”, sanoi Sheltonin toimistoa pitävän Greater Valley Chamber of Commerce-kauppakamarin toimitusjohtaja Bill Purcell. ”Kysymys on tietenkin liittovaltion työttömyysetuuksien vaikutus, huoli turvallisuudesta ja lastenhoidosta ja muista asioista. Tiedämme, ettei se ole niin yksinkertaista kuin aiemmin.”

Symbridge on toinen paikallinen yritys, joka etsii tietotekniikkatyöntekijöitä Greenwichin toimistoonsa, jossa se valmistelee Online-vaihtoa digitaalisista hyödykkeistä, mukaan lukien suuret kybervaluutat.

”Minulle on yllättävää tulla ulos pandemiasta-olisin luullut, että markkinoilla olisi paljon enemmän ihmisiä”, sanoi toimitusjohtaja Michael McGuire heinäkuisessa haastattelussa. ”Mutta se ei ole kuin Connecticut on haaste ja New York ei-mielestäni se on Valtakunnallinen haaste tässä vaiheessa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *