Eräs Connecticutin museo tarjoaa kaikille vieraille ilmaisen sisäänpääsyn koko vuodeksi nimettömän anteliaisuuden ansiosta.

Westportin (Nykytaiteen museo) MoCA: n viestintäjohtaja Leslie LaSala kertoi sähköpostissa, että voittoa tavoittelematon museo ”sai pyytämättömän lahjoituksen syyskuussa. 8, 2021, ” ja että summa kattaa sen, mitä museo odottaa ansaitsevansa galleriakäynneistä 12 kuukauden ajan.

”Lahjoituksen teki Westportin asukas, joka uskoo, että kuvataiteella ja esittävällä taiteella on merkitystä, ja että taidemaailmassa tasapuolisuudella on merkitystä niin pääsyssä kuin ohjelmoinnissa”, Lasala lisäsi.

Museon toiminnanjohtaja Ruth Mannes sanoi tiedotteessa, että lahja auttaa tuomaan taiteen kaikkien ulottuville.

”Tämä lahja tukee uskoamme taiteen voimaan kasvattaa, rikastuttaa ja rakentaa yhteyksiä välillämme – voima, jonka pitäisi olla yhtä helposti kaikkien yhteisön jäsenten saatavilla”, Mannes sanoi. ”Vieraile näyttelyssämme, tule takaisin näyttämään ystävillesi, mitä löysit ajatuksia herättäväksi ja merkitykselliseksi, tai tuo lapset pikaiselle pistäytymiselle, kaikki veloituksetta.”

Museo tiedotti myös, että sen täyden palvelun baari, Bar MoCA, on avoinna lauantain ja sunnuntain galleriatunteina ja torstaisin viikoittaisen happy Hourin ajan. Lisäksi museo tarjoaa 4-12-vuotiaille lapsille ilmaista drop-in-studioaikaa lauantaisin kello 12-14.30, jossa nuoret vieraat pääsevät tutustumaan näyttelyyn sekä Mocan puutarhaan ja leikkialueelle.

Lasalan mukaan museo on ”innoissaan” siitä, että se voi käyttää lahjoituksen ilmaiseksi näyttelyihinsä ja muuhun tarjontaansa.

”Pääsy taidekokemuksiin auttaa meitä ymmärtämään toisiamme paremmin, pohtimaan uusia ideoita ja edistämään luovaa ilmaisua, ja näiden hyötyjen pitäisi olla kaikkien saatavilla”, hän sanoi. ”Itsenäisenä voittoa tavoittelemattomana organisaationa luotamme yhteisön anteliaaseen tukeen, jotta ohjelmamme ja tehtävämme toteutuvat.”

MoCA Westportin nykyinen näyttely on nimeltään ” Between the Ground and the Sky.”Se kulkee lokakuun läpi. 17 ja ominaisuuksia” valokuvaus Who Grows your Food initiative, ” mukaan näyttelyn tiedot. Sitä kuvaillaan ” intiimiksi valokuvausmatkaksi, jolla juhlistetaan Westportin Maanviljelijämarkkinoihin liittyviä rakkaita maatiloja ja maanviljelijöitä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *