Yale University Ph. D. opiskelija Matthew Amodio puolusti kruununsa ja jatkoi hänen tietokilpailu conquest 38.peräkkäinen peli voitti, ääntenlaskenta $50,800 voitto. Hänen viimeisin voittonsa on myös työntänyt hänen kumulatiiviset ansionsa 1 518 601 dollariin. Tekoälyopiskelija on ohittanut myös aiemmat ” Jeopardy!”kilpailija James Holzhauer show’ n listalla kaikkien aikojen peräkkäisistä voitetuista otteluista. Amodio kertoi aiemmin Hearst Connecticutille, että hän vielä totuttelee kaikkeen siihen huomioon, jota hän on saanut ohjelmassa ollessaan.

”Olen ollut hyvin epämukava!”hän sanoi sähköpostissa uudesta maineestaan. ”Olen sydämeltäni introvertti ihminen, ja ehkä riittävän ajan kuluessa tottuisin tähän huomion määrään, mutta se aika ei varmasti ole vielä tullut. Saan vieläkin kylmiä väreitä, kun näen minusta kirjoitetun artikkelin. Minäkö? Minäkö?”

Amodio teki ensiesiintymisensä television visailuohjelmassa ” Jeopardy! heinäkuuta. Sen jälkeen hän on varmistanut yli 1,5 miljoonan dollarin palkintorahat ja ohittanut James Holzhauerin 32 ottelun voittoputken ” Jeopardy!”Hall of Fame-lista ennätysmäärästä peräkkäisistä voitetuista otteluista. Amodio istuu nyt Ken Jenningsin takana tällä listalla, ja paikkaa Jenningsin ja Holzhauerin takana sarjan suurimpien voittojen listalla runkosarjassa ja sen kaikkien aikojen voittolistalla.

Ennen 38. kauden ensi-iltaa Amodion älykkyys keräsi kehuja Gov. Ned Lamontilta, joka kertoi hallitsevalle mestarille, että hän oli ”osoittamassa kuinka fiksuja olemme Connecticutissa. Jopa Twitter antoi hänelle himoitun sinisen sekkimerkin ja vahvisti hänen tilinsä elokuun puolivälissä.

Amodion paluuta säesti Mike Richards, joka sai nimekseen ” Jeopardy! elokuuta yhdessä Mayim Bialikin kanssa. 11. Richardsin väistyessä tehtävästä Aug. 20 kun kiista ympärillä loukkaavia kommentteja hän teki podcast pintaan, Newsweek raportoi hän kuvasi koko viikon verran jaksot ” Jeopardy!”isäntä ennen sitä. Syyskuuta. 16, ” Jeopardy!”ilmoitti, että Ken Jennings korvaa Richardsin loppukauden ajan ja liittyy Bialikin kanssa jaettuihin juontotehtäviin. MMA. 8 jakso ”Jeopardy!”merkitsi Richardsin viimeiseksi ohjelmaksi sen vastaavana tuottajana ja käsikirjoittajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *