Westport Rotary Clubin Hummerifestit palaavat
Westport Rotary Clubin Hummerfest – pääkeräys-paluu henkilökohtaisesti kello 15-19 lauantaina Compo Beachille-on loppuunmyyty. Tapahtuma palaa hauskaa, ruokaa, ja uusia turvatoimia, ja lisätty terveyttä varotoimet osallistujille ja vapaaehtoisille. Voittoa tavoittelemattoman järjestön kymmenes vuosittainen tapahtuma sisältää tuoreen saaliin Maine hummerit,ja uusi drive-thru vaihtoehto osallistujille liput. Rain, or shine-tapahtumaan, joka on myös ulkoilmafestivaali, osallistuu noin 1 500 ihmistä, joilla on keräysliput. Vuoden 2020 tapahtuma järjestettiin verkossa hyväntekeväisyyskeräyksenä viruksen aiheuttaman pandemian vuoksi. Rotaryklubi noudattaa paikallisten terveysviranomaisten ohjeita. Osallistujiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, jotta he voivat järjestää aikataulun mukaisen drive-thru-vaihtoehdon, jos Rotaryklubi joutuu rajoittamaan henkilökohtaista ruokailua lauantain tapahtumaan.

Perhe hauska karnevaali tapahtuu
St. Francis of Assisi Parish Family Fun Carnival at 35 Norfield Road Weston tapahtuu tapahtuman yhdestoista Vuosipäivä, keskipäivästä 6 pm, lokakuu. 2.lokakuuta. 3, satoi tai paistoi. Luvassa on viihdettä bändeiltä kuten Fairfield School of Rock, rides, inflatables, pelit, hevosvetoisten heinäratojen paluu, elävää musiikkia, ruokaa, juomaa, käsityömyyjiä ja palkintoja. Heinäladot ovat 13.-17.10. 2., ja sisältyvät rannekkeen kustannuksiin. Kaikki eläimet ja niiden lemmikkivanhemmat kutsutaan siunaamaan eläimet ennen karnevaali alkaa klo 11, Lokakuu. 2, pitäjän parkkipaikalla. Pyhä Franciscus on eläinten suojeluspyhimys, ja hänellä on ollut suuri rakkaus eläimiä ja ympäristöä kohtaan. Kaikki regilonit ovat tervetulleita.

Siivu Saugatuck Festival tapahtuma järjestetään
Westport Chamber of Commerce ’ yhdeksäs vuotuinen siivu Saugatuck Festival tapahtuma kaupungin Saugatuck osa, tapahtuu 2-5 P. M. Syyskuu. 25, johon osallistuu yli 50 yritystä ja 2000 ihmistä. Sadepäivä on syyskuussa. 26. Tapahtumassa on ruokamaistajaisia, joissa osallistujat kulkevat paikasta toiseen ja ottavat näytteitä kaikista alueen luomista ravintoloista, kauppiaista ja aktiviteeteista. Riverside Realtylla on bändi parkkipaikallaan, – ja ulkomaisten sotien veteraanit, VFW, Post 399 ja WESTPORT Paddle Club kadun toisella puolella. Maker fairen alue, jonka yhtiö Remarkable Stream kokosi, on jälleen Lucianon puistossa. Pomppulinnoja ei tule COVID-19-rajoitusten takia.

Käsidesiä on saatavilla kaikissa tapahtuman lippukopeissa. Kaikkia vuoden 2021 festivaalin osallistujia kehotetaan käyttämään naamioita silloin, kun he eivät pysty pysymään sosiaalisesti etäällä toisistaan. Tutustu Tapahtumaan kauppakamarin verkkosivuilla osoitteessa westportwestonchamber.com/saugatuck, lisätietoja tapahtumasta, ja nähdä osallistujia, ja kartta tapahtumasta. Liput tulevat myyntiin kello 13.50, syys. Tapahtumapäivänä 25. Päätapahtuma on myös vain käteisellä.

Rach ’ s Hope-Hyväntekeväisyyskeräys julki
Westport, ja Connecticut 501 (c) (3) voittoa tavoittelematon corporation Rach Hope Charity on ottaa perheen fun walk varainkeruutilaisuus Compo Beach kaupungissa, klo 4 pm, lokakuu. 2. Perheet kutsutaan ”kävellä ylimääräistä mailia Pa” muistoksi Pa tyttärentytär Rachel Doran, ja Pa ylittää maaliviivan tapahtuman, ja kävellä sen 1001 mile. Michael Isenberg, joka tunnetaan nimellä Pa, on lähellä täyttää lupauksensa kävellä 1000 mailia hänen kahdeksaskymmenes vuosi järjestölle. Käy tapahtuman järjestäjän verkkosivuilla osoitteessa rachshope.org ostaa lippuja siihen.

Push against cancer tapahtuma käynnissä
Yleishyödyllinen järjestö Push Against Cancer ’ s 12.vuosittainen Push Against Cancer-tapahtuma järjestetään avajaisissa klo 9.00, 9.30 punnerruksilla ja tapahtuman päätteeksi klo 10.30, Lokakuu. 3, tyttöjen lacrosse, ja maahockey kenttä Staples High School kaupungissa. Koulu sijaitsee osoitteessa 70 North Ave. kaupungissa. Tapahtuma on ystävällinen punnerrustapahtuma, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kuntotasoille. Käy yhteisön tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa http://getinvolved.holeinthewallgang.org/2021pac lahjoittamaan aatteelle. Organisaation hallintojohtaja Sherry Jonas at [email protected] tulla yrityksen sponsori, tai lisätietoja.

Weston asukas, radiologi julkaisemassa romaanikirjaa
Weston asukas ja radiologi Heather Frimmer julkaisee tiistaina uusimman romaaninsa nimeltä ”Better to Trust”. Kirjan kustantajana toimii Wyatt-MacKenzie Publishing. Kirja on 320-sivuinen, ja se on naisten kaunokirjallisuuden ja lääketieteellisen kaunokirjallisuuden lajityyppiä. Kirja maksaa $15.95 paperback, ja $4.99 eBook. Lue lisää frimmerin verkkosivuilta osoitteesta heatherfrimmer.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *