Westport Astronomical Society science series set
Westport Astronomical Societyn jäsen ja NASAn lennon johtaja tohtori Bob Dempsey esittelee ”Tales from the Trenches — When Things Go Wrong in Space”, joka on seuraava puhe Astronomical Societyn Virtual Free Lecture Science-sarjassa, klo 8.0.syyskuu. 21, Zoom-webinaarin kautta ja vaihtoehtoisesti YouTube-Livestreamina. Tähtitieteellinen seura ei avaa observatoriotaan tapahtumaa varten. Osallistujia kannustetaan osallistumaan tapahtumaan, esittämään kysymyksiä ja osallistumaan livetapaamiseen.

Historia, kulttuurikeskuksen luento muinaisesta Egyptistä, karjuva 1920-luku
Weston historia ja kulttuuri keskus, (entinen Weston Historical Society) klo 104 Weston Road Weston, ottaa henkilökohtaisesti, ja livestreamed Zoom luento otsikolla ”Muinainen Egypti ja Roaring 1920: arkeologiasta Flapper Muoti”, joka paljastaa yhteyden muinaisen Egyptin, ja Roaring 1920-luvulla. professori John Coleman Darnell ja Dr. Colleen Darnell on vieraileva juontaja tapahtuma, joka tapahtuu 7 pm, syyskuu. 29.

Sisäänpääsy on ilmainen ja rekisteröinti vaaditaan. Kiinnostuneet valitsevat tapahtumaan ilmoittautuessaan, millaisen lipun he haluavat ostaa. Rekisteröidy osoitteessa westonhistoricalsociety.org. osallistujat voivat valita osallistuvatko he tapahtumaan henkilökohtaisesti vai Zoomin kautta.

Darnellit esittelevät, miten arkeologian aiheen tutkimisen julkinen profiili Egyptissä 1920-luvulla muuttui Egyptin Faroah-kuninkaan Tutankhamonin haudan löytymisen myötä. Ihastuneena muinaiseen Egyptiin, joka on jo nousussa, Darnellit keskustelevat Amarnan kaivauksista, joka on Akhenatenin captiaalinen kaupunki.

Osallistujat voivat myös tukea historia-ja kulttuurikeskusta 5 dollarin lahjoituksella historia-ja kulttuurikeskuksen verkkosivuilla osoitteessa westonhistoricalsociety.org.

Opiskelija urheilija Westport running college cross country
Tyler Wright, joka on Itä-Connecticutin osavaltionyliopiston kirjanpitäjä, juoksee tänä syksynä miesten maastojuoksun willimanticissa sijaitsevassa koulussa.

Kävele, juokse abilikselle aikataulun mukaisesti
Abilis, johtaja palvelee niitä, joilla on erityistarpeita Fairfield County, kaupungeissa kuten Westport, on tarkoitus juhlia 16 vuotta sen perheystävällinen kävellä ja ajaa ”friend raiser” ja allekirjoitus erityinen tapahtuma vuoden, Lokakuu. 17, Greenwich Point Parkissa.

Osallistujat voivat kävellä tai juosta henkilökohtaisesti tai osallistua virtuaalisesti mistä päin maailmaa tahansa. Osallistujia kannustetaan ilmoittautumaan etukäteen tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa abilis.us/walkrun. Rekisteröityminen on kävelijöille ilmaista. Rekisteröityminen on $ 40 aikuisille 5K juoksijoille, ja $20 juoksijoille Ikä 11-17.

Tapahtuma tukee voittoa tavoittelemattoman järjestön ohjelmia, ja on vuosittainen juhla järjestön yhteisölle. Ihmisiä, jotka haluavat osallistua Tapahtumaan kannustetaan käyttämään kävellä, ja juosta Abilis T-paitoja, ja joukkue asuja, ja puvut, ja dokumentoida kävellä ja juosta Abilis kuvia, ja videoita julkaisemalla kaikilla sosiaalisen median alustoilla hashtagilla, #WalkRunForAbilis.

Sekä henkilökohtaisesti, ja virtuaalinen joukkueet kannustetaan luomaan joukkue T-paitoja, ja puvut rakentaa jännitystä, ja toverillisuutta, ja pukeutua viikkoa ennen Oct. 17 tai varsinaisella kävelyllä tai lenkillä. Luovimpien asujen palkinnot jaetaan.

Tapahtumalla on vuosittain suurlähettiläs. Tämän vuoden suurlähettiläs on Andre DeNunzio. DeNunzio on osa Norwalk LEAP transition-Ohjelmaa nuorille aikuisille, ja on parhaillaan työntekijöiden koulutusohjelmassa kahvila business Coffee for Goodissa. Käy järjestön verkkosivuilla osoitteessa www.abilis.us, tai Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/Abilisinc, tai Twitter-tili osoitteessa twitter.com/Abilis, tai Instagram-sivulla https://www.abilis.us/walkrun/ lisätietoja. Tutustu myös organisaatioon saadaksesi lisätietoja.

Tapahtuman sponsoriksi haluavien kannattaa ottaa yhteyttä järjestön kehitysjohtajaan Jennifer Flatowiin osoitteessa [email protected] tai 203-531-1881, uute 161. Kasvonpäällysteet vaaditaan kaikille osallistujille, yli 2-vuotiaille. Järjestö juhlii myös 70-vuotista taivaltaan vuonna 2021 ja tukee yli 800: aa henkilöä, joilla on erityistarpeita, ja heidän perheitään syntymästä lähtien koko heidän elämänsä ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *